Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Tennis Syd samarbetar med en rad företag som på ett eller annat sätt bidrar till att tennisverksamheten i regionen växer. Vi är noga i vårt utval av samarbetsparter och därav också rekommendera deras produkter till andra.

____________________________________________________________________

 

Matchi

 

För att underlätta för klubbarna i regionen har vi sett över verktyg för onlinebokningar och administration som kan avlasta, förenkla och marknadsföra tennisen på ett bra sätt. Från och med den 8:e februari har vi därför inlett ett samarbete med MATCHi.se, som är ledande på marknaden för bokningssystem, och kan nu erbjuda alla Tennis Syd-klubbar rabatt för MATCHi:s tjänster. Se https://www.matchi.se/getmatchi för mer information om systemet.

OBS: Ange "Tennis Syd" när du kontaktar MATCHi för att säkra att du får deras Tennis Syd-pris. Vi kommer även att bjuda in MATCHi på vissa av våra events och träffar, så att de kan delta i utvecklingen av framtidens tennis och anpassa sin tjänst vid behov.

Vi hoppas att många klubbar kommer ta del av denna möjlighet.

 

 

Amer Sports Sverige AB  

Tennis Syd har ett samarbete med Amer Sports Sverige AB gällande Wilson Junior Tour och Next Generation Utbildningsläger. 

 Wilson Junior Tour 

Tävlingarna är fördelade över hela regionen för att skapa ett intressant och gediget spelprogram. Wilson Junior Tour vänder sig till juniorspelare i 12 (ABC)-14-15-16-årsklasserna. Poäng räknas endast i egen åldersklass och i 14-15-16-årsklasserna går de åtta bästa spelarna till slutspel under hösten, då även regionmästarna koras. Mer information om Wilson Junior Tour hittar du på tennissyd.se under Wilson Junior Tour.  

NG Utbildningsläger 

Tennis Syd genomför under året flertalet Utbildningsläger för spelare upp till 14 års ålder med stöd från bl.a. Wilson. Huvudsyftet med Tennis Syds läger är att utbilda och inspirera spelarna för vidare satsning. Årligen deltar nästan 300 spelare.  

 

 

 

RC Racketcentrum Sports & Business  

Tennis Syd har ett samarbete med RC Racketcentrum Sports & Business som erbjuder en unik helhetsupplevelse med boende, sport, nöjen och konferenser. Anläggningen har 4 inomhustennisbanor med underlag och belysning av högsta klass. Banornas standard möte väl tennislandslagets krav och genom åren har bl.a. ATP Challenger Tour och Davis Cup spelats där. Utanför finns 5 nybyggda utomhusbanor. Anläggningen erbjuder också badminton, padeltennis, squash, gym, klättring, hotell, restaurang, konferenslokaler, curling, bowling, sportshop och café, allt under samma tak.

  

 

Uppdaterad: 02 NOV 2017 15:46 Skribent: Magnus Hansson

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

 

Så anmäler du dig 

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel (från 1/9-2018) 

► Seriespel (till och med 31/8-2018) 

Våra Samarbetspartners

 

  

Wilson

  

Matchi

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svensk Tennis Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info