Hoppa till sidans innehåll

Energifylld utbildningshelg

28 DEC 2014 09:21
För att skapa ännu mer energirika kurser och också kunna dra nytta av flera kursintruktörers specialkompetenser har under året en modell med att samköra kurser testats. Utfallet av detta har hittills varit väldigt positivt, senast nu i Falkenberg.
  • Skapad: 28 DEC 2014 09:21

Dagen efter Chefstränarträffen arrangerades en TGU 1 kurs och en Tennisens Plattform. Därtill genomfördes även ett SEB Next Generationläger för flickor födda 03. Kursintruktörer och lägerledare var Ola Mårtensson, Christer Sjöö, Dobrivoje Stanojevic, Marcus Lindberg och Ulf Öller.

De båda kurserna och lägret integrerades med varandra så att kursdeltagarna på kurserna fick testa de praktiska momenten i skarpt läge på lägerdeltagarna. Även de deltagande spelarna fick sedan ge feedback på hur de uppfattat kursdeltagarnas övningar och förklaringar.

Totalt samlade den intensiva helgen i Falkenberg, ca 65 Chefstränare, 10 TGU 1 deltagare, 25 Tennisens Plattformen deltagare och 12 SEB Next Generation spelare. Mycket "roddande" med det var det värt då hela hallen flödade av energi...

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info