Hoppa till sidans innehåll

MultiSKillZ Kick off...

31 AUG 2016 10:55
I fredags var det så äntligen dags. Efter två års förberedelse och introduktion drog ett av Tennis Syds största och kanske viktigaste projekt någonsin igång. Projektet som drivs i samarbete med Svenska Tennisförbundet bär namnet MultiSKillZ.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2017 09:09

Ordet är framtaget av konceptets grundare Kenneth Bastiensen som sedan några år tillbaka driver företaget och har etabelrat verksamhet i såväl tennisklubbar som skolor runt omkring i Belgien. Sverige är det första landet utanför Belgien som får möjlighet att ta del upplägget, innehållet och dess filosofi som i grund och botten handlar om att introducera allsidig idrott med tenniskoppling för barn på röd, orange och grön nivå.

I projekt deltar fyra "Sydklubbar", MBTK, Svedala TK, Fair Play TK och IS Göta. Däruöver deltar sex klubbar från resten av landet, Öviks TK, Hellas TK, Danderyds TK, Strängnäs TK, GLTK och Påvelunds TBK. Första samlingen genomfördes på Fair Play stadion 26-27 augusti där två representanter från varje klubb deltog. Det blev mycket prat om bemötande av barnen och föräldrarna, organisation av träningen samt givetvis en massa praktiska övningar.

För deltagarna innebar uppstarten inte bara ny kunskap utan även en rejäl portion träningsverk. Nästa träff är i Jönköping i december och sedan avslutas projektet i Båstad i april.

Skribent: Christer Sjöö
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info