Hoppa till sidans innehåll

Tennis Syds Pirres Pokallag till final

22 SEP 2015 15:25
Vi startade från Båstad under torsdagen och åkte mot Jönköping för träning och lunch. Det blev ett pass på 1,5 timme och därefter åkte vi vidare mot Nyköping där vi övernattade.
  • Skapad: 22 SEP 2015 15:25

På fredagen efter frukosten åkte vi vidare mot Stockholm för vår första match mot Tennis Stockholm 2. Det blev en perfekt start och killarna visade sig från sin bästa sida och vi vann matchen med 6-0.

På lördagen var det sedan Tennis Väst som var på andra sidan nätet och det var en tuff match där vi till sist blev vinnare med de sammanlagda siffrorna 4-2. Detta var den moraliska poolfinalen och sedan var det Tennis Norr som vi hade kvar att möte. På lördags kvällen spelades dubblarna och det blev 2 stabila segrar och vi hade därmed 2-0 inför de avslutande singel matcherna till söndagen.

På söndagen startade vi redan 08.00 och det blev en snabb affär och killarna gjorde en fantastisk insats, alla visade full fokus hela vägen och på 4 singlar släppte vi endast 5 game.

Vi blev därmed klara för final ännu en gång och detta året blir det Tennis Öst som blir motståndare i finalen som kommer spelas den 23-25 oktober i samband med Stockholm Open. Det har varit ett glatt gäng som krigat på bra och visat en härlig inställning både på och utanför banan och nu är det bara att ladda om för finalen. Killarna har visat ett mycket proffsigt uppträdande och har hela tiden jobbat boll för boll med en härlig attityd och sammanlag blev det en imponerande matchkvot på 16-2. Nedan ser vi killarna som representerade Tennis Syd i Poolspelet i Stockholm

- Kevin Chahoud Falkenbergs TK
- Ross Weibull ATL
- Albin Ekenros Karlskrona TK
- Alfred Walling IS Göta
- Allen Botic Värnamo TK
- Johan Falck Vä TK

Coach: Pontus Bergevi

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info