Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till SEB Next Generation Cup

31 MAR 2015 13:00
Nu är anmälan öppen till årets upplaga av SEB Next Generation Cup. Tag chansen att via zonspelen kämpa om de prestigefyllda platserna till Regions- och Sverigefinalen.
  • Skapad: 31 MAR 2015 13:00

Tävlingen spelas likt föregående år med ett inledande zonspel som sedan följs av ett Regionsslutspel och en Sverigefinal veckan efter midsommar.

Årets klasser är 11, 13 och 15 år. En nyhet för året är att 11 åringarnas klasser kommer att spelas i poolform, d.v.s. fler matchern för alla deltagare.


Till Regionsfinalen som spelas i Jönköping under sista helgen i maj kvalificerar sig  zonfinalisterna i 11 årsklasserna och vinnarna i 13 och 15 års klasserna. Därtill kommer ytterligare åtta spelare i 13 och 15 års klasserna att tilldelas friplatser. Dessa friplatser skall inte ses som en "gräddfil" utan syftar till att skapa fler vinnnare i zontävlingarna och undvika att de mindre erfarna spelarna får möta "Sverigeettan" i första omgången. Därtill blir också zontävlingarna mer jämna.

Mer information om SEB Next Generation Cup finner du under menyn Tävlingar och Serier. Sista anmälningsdag är den 19 april och anmälan sker via tentouronline.se

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info