Hoppa till sidans innehåll

Avlämning av Tennis 12 projektet

31 MAR 2015 13:43
I fredags träffades alla medverkande klubbar i Tennis 12 projektet i Lund. Träffen var en avlämning av 2014 års klubbar till de klubbar som kommer att vara med i 2015 års projekt.
  • Skapad: 31 MAR 2015 13:43

Efter en introduktion av projektets ledsagare, Ola Mårtensson tog David Gustafsson (Höllvikens TK) över och lotsade de nya klubbarna genom vad som genomförts under fjolåret. För klubbarna Svedala TK, Skanör Falsterbo TK, Åkarp Burlövs TK, Höllvikens TK, Vellinge TK och Ystads TK har projekt inspirerat till flera förändringar, uppdateringar och framförallt en översyn av deras verksamheter för spelare upp till 12 år.

Bland annat lyftes att flera övergått till att bedriva mini, midi och maxiverksamheten som block i träningsschemat, att föräldradialogen förbättrats, att den social verksamheten utanför tennisbana ökat och att tävlingsformerna i kombination med träningen varit i fokus. 

Nu lämnar dessa klubbar i södra delen av regionen över stafettpinnen till några av regionens storklubbar, ATL, Växjö TS, Fair Play TK, Helsingborgs TK som kommer att sätta tänderna i tävlingsformer för den aktuella målgruppen. För att få lite internationell inspiration kommer också en dansk klubb (HIK) att vara med.

Vi väntar med spänning på vad detta skall mynna ut i. Svaret har vi förhoppningsvis om ett år...

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info