Hoppa till sidans innehåll

Ford är huvudpartner och officiell bil till Svenska Tennisförbundet

01 NOV 2022 16:16
Ford är sedan i somras huvudpartner och officiell bil till Svenska Tennisförbundet. Alla tennisklubbar som är ansluta Svenska Tennisförbundet kan nyttja det ramavtal som tecknats gällande försäljning av bilar, vans, minibussar och transportbilar.
  • Uppdaterad: 01 NOV 2022 16:16

Ford är ett av världens ledande bilmärken och arbetar aktivt för en hållbar framtid, bl.a. genom stora satsningar inom elektrifiering och genom att göra fabriksverksamheten helt fri från koldioxid. I Sverige ägs Ford av Hedin HMC Motor Company som är landets importör av Ford-bilar. Ford i Sverige säljer såväl person- som transportbilar genom sitt nätverk av 34 återförsäljare uppdelat på 77 försäljningsställen.

Ramavtalet som partner och officiell bil till Svenska Tennisfförbundet berättigar till fina rabatter vid köp och leasing av bil till verksamheten eller till anställda. Som exempel ges 20% rabatt på Custom Transit eller Tourneo (van/buss), 17% på S-Max eller Galaxy (7-sits), 14% på Kuga, 15% på Focus, och 19%  rabatt på Mondeo.

Som tennisklubb skall ni kontakta närmsta Ford återförsäljare och hänvisa till Svenska Tennisförbundet och ramavtalet. Som privatperson har du förstås möjlighet att ta del av Fords olika kampanjerbjudanden runtom i landet.

På bilden Marcus Nilsson, bilförsäljare Hedin Bil i Halmstad och Svenska Tennisförbunet Syds regionchef Johan Sjögren framför regionens Ford Kuga. 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info