Hoppa till sidans innehåll

Första F10-lägret genomfört

04 OKT 2016 20:57
Under ledning av det rutinerade teamet Mathias Claesson, Leo Öberg, Filip Carlsson (trainee), Victoria Vidarsson, Linnea Berglind (praktik TGU2) samt Syds representant Ola Mårtensson genomfördes det första utbildningslägret för Flickor 10 i lördags.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2017 09:09

15 entusiastiska tjejer och 17 föräldrar mötte upp på Ready Play i Växjö. Syftet med det s k Nivå 1-lägret (flickor 10 och även pojkar 10 den 2 okt) är att skapa en vidare syn på tennisen hos föräldrarna och för spelarna ligger fokus på att främja gemenskapen. Men visst, några basfärdigheter drillades också. 

Både föräldrar och spelare var ytterst koncentrerade hela dagen. Man kan inte göra annat än berömma alla, inklusive tränare och praktikanter, för deras genuina intresse för sporten! På tal om genuint så blev väl dagens höjdpunkt när ödmjuke Stefan Edberg hoppade in på föräldrautbildningen och delgav sina erfarenheter. Stort i all enkelhet! Vi får inte glömma resten av Ready Plays gäng, d v s Bernth Martinsson, Calle Hageskog och Magnus Larsson som alltid finns där till förfogande om så önskas!

Föräldrarna fick genomgå en liten självrannsakan i rollen som tennisförälder. Denna skärskådades senare av deras barn på eftermiddagen. ”Alla vuxna fick godkänt!”

Skribent: Ola Mårtensson
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info