Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År

20 DEC 2019 15:36
SvTF Syds styrelse och personal önskar regionens samtliga klubbar och medlemmar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
  • Uppdaterad: 20 DEC 2019 15:36

SvTF Syd arbetar på uppdrag av våra föreningar, som ett av Svenska Tennisförbundets regionala organ. Vår uppgift är att tillgodose de krav, önskemål och förväntningar som våra föreningar och förbundet har på oss. 

Det har varit ett intensivt och spännande år. Tionde upplagan av SvTF Syds klubbledarträff i samband med Swedish Open i Båstad samlade 50-talet klubbledare och årets klubbtränarträffar i Båstad och i Svedala samlade nästan 100 tränare.

Över 20 regionala och lokala Next Generation Utbildningsläger arrangerades för 400 deltagare i åldrarna 10-15 år. SvTF Syd hade representationslag med i Sofias Cup (vinst), Pirres Pokal (final) och Elite Hotels Next Generation samt att vänskapsmatcher har arrangerats.

På utbildningssidan har 5 kurser i tennisens grundtränarutbildning Plattformen, 2 TGU 1 utbildningar samt 2 Tävlingsledarutbildningar genomförts.

Inom området för tävling och seriespel var 500 lag med nästan 1.600 spelare med i Tennis Syds serier. 100 klasser har spelats i SO Touren och vid årets Elite Hotels Next Generation med 8 zon tävlingar och ett regionslutspel i Jönköping deltog 500 spelare. Vi är mycket glada för att Landskapsmästerskapen inomhus och utomhus lockar fler fler deltagare och till Wilson Junior Tour slutspelet var 48 spelare i åldrarna 14. 15 och 16 år inbjudna. 

Nu laddar vi om inför 2020 vars prel. program finns presenterat  här

Stort tack till er alla för i år! SvTF Syds styrelse med personal ber att få önska en God Jul och Gott Nytt År på och utanför banan.

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                              

                                                    Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info