Hoppa till sidans innehåll

Grattis till Sveriges största klubb Fair Play TK som firat 50 år!

31 OKT 2022 10:21
Catarina Lindqvist, Urban Ek, Cornelia Lister och Svenska Tennisförbundets generalsekreteraren Christer Sjöö var några av gästerna som deltog på Fair Plays 50-årsfest som hölls på Anxet i Malmö den 22 oktober.
  • Skapad: 31 OKT 2022 10:21

Catarina Lindqvist, Urban Ek och Cornelia Lister var några av gästerna på Fair Plays 50-årsfest som hölls på Anxet den 22 oktober. Catarina är landets bästa svenska damspelare genom tiderna. Som bäst var hon rankad tia i världen. Med på festen var också hennes tränare Urban Ek, som jobbade under många år på Fair Play. Cornelia Lister avslutade nyligen sin tenniskarriär. Under många år var hon ankaret i Fair Plays damlag och hon var rankad topp 100 i världen i dubbel.

Svenska Tennisförbundets generalsekreterare Christer Sjöö var på plats och delade ut tennisförbundets förtjänsttecken till klubbens tidigare ordförande Mats Nilsson. Även Lars Svensson, som har varit i klubben sedan starten, fick ta emot en gåva under festen. Innan kvällens husband, Stämbandet, drog igång och fyllde dansgolvet, bjöd David Gustafsson och David Ekerot på en uppskattad version av Hasse Anderssons ”Änglahund”.

Svenska Tennisförbundet Syd gratulerar jubilaren Fair Play TK!

 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info