Hoppa till sidans innehåll

Hög tid att söka till Malmö Idrottsgrundskola

27 SEP 2021 18:14
Nu kan man söka till Malmö Idrottsgrundskola. Tennisträningen bedrivs på System Verification Fair Play Stadion, och alla elever, oavsett klubbtillhörighet, har samma möjligheter att ansöka och komma in på skolan.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2021 18:14

Nu är det hög tid att söka till Malmö Idrottsgrundskola. Ansökan är öppen för barn som är födda 2009 och går i årskurs 6.

Tennisträningen bedrivs på System Verification Fair Play Stadion, och alla elever, oavsett klubbtillhörighet, har samma möjligheter att ansöka och komma in på skolan.  På Malmö Idrottsgrundskola får eleverna möjlighet till att spela tennis på skoltid minst 3 dagar i veckan.

På skolan går man tillsammans med andra elever som satsar på sin idrott. Med hela 15 idrotter med idrottsprofil får eleverna en unik möjlighet till skolgång i en positiv och utvecklande miljö med andra likasinnade barn & ungdomar, och med förstående lärare som vet vad det innebär med att kombinera skola med en helhjärtad idrottssatsning.

Idrotterna på Malmö Idrottsgrundskola är Tennis, Padel, Badminton, Squash, Fotboll, Innebandy, Friidrott, Handboll, Basket, Dans, Simning, Simhopp, Artistisk gymnastik, Karate, och Konståkning

Ansökningstiden går ut den 25 oktober. Därefter kallas alla sökande till färdighetsprov med tennistränare på System Verification Fair Play Stadion. 

För mer information och ansökan hittar du här

Har du frågor om tennisträningen kontaktar du ansvarig tränare Ulf Johnsson. This is a mailto link

0760-299342

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info