Hoppa till sidans innehåll

Jagare och Noltorp har tilldelats SvTF Syds Stipendium för Internationell satsning i samband med årsmötet

01 APR 2021 15:44
SvTF Syds Distrikts Stipendium för Internationell satsning är en framtida hantering av nämnda fonder. Ändamålet med stipendiet är att hjälpa två unga tennisspelare om året med deras utbildning till internationella spelare.
  • Uppdaterad: 01 APR 2021 15:44

Ändamålet med stipendiet är att hjälpa två unga tennisspelare om året med deras utbildning till internationella spelare som fyller 17 år under samma år som stipendiet delas ut.

Målgruppen är tävlingsspelande ungdomar som tillhör den yttersta svenska junioreliten och som är på en spelnivå för en internationell satsning. Stödet ges som ett individuellt tävlings och tränar bidrag. Kriterierna för att kvalificera sig till stipendiet baseras på förmåga, ansträngning, attityd och resultat. SvTF Syds styrelse har efter rekommendationer av en tillsatt beredningsgrupp  beslutat att utse 2021 års SvTF Syds Distrikts Stipendium för Internationell satsning 2021 vars belopp är kr. 25.000 per stipendiat till Tilde Jagare och Olle Noltorp med följande motiveringar.

Tilde Jagare, Fair Play TK

Tilde studerar och tränar dagligen på SvTF´s RIG Båstad där hon går i årskurs 1 och representerar Fair Play TK. Kommer ursprungligen från Gävle. Blev fyra i Elite Hotels NG för 15 åringar i 2019. Tilde är en mycket ambitiös, viljestark och temperamentsfull spelare som bygger sitt spel från baslinjen. I skrivandets stund topp 5 i Sverige i sin åldersgrupp flickor födda 2004. Tilde gör en mycket ambitiös tennissatsning på och utanför banan.  

Olle Noltorp, Fair Play TK

Olle har vid flertalet gånger varit med på SvTF Syds aktiviteter under sin juniortid. Arbetar hårt med bra attityd både på och utanför banan. En vänster spelare som kan variera spelet. Älskar att spela matcher. Finalist då han representerade SvTF Syd i Elite Hotels NG för 15 åringar i 2019 som kvalificerade honom till att representera Sverige samma sommar vid European Youth Olympic Festivals. Studerar och tränar dagligen på SvTF´s RIG Båstad där han går i årskurs 1 och representerar Fair Play TK. I skrivandets stund topp 5 i Sverige i sin åldersgrupp pojkar födda 2004. 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info