Hoppa till sidans innehåll

JÖNKÖPING MINI FUTURE – UPPLEVELSERNAS DAG

27 SEP 2017 09:25
Efter förra årets succé arrangerade Tennis Syd Jönköping Mini Future, JMF som är en upplevelsedag för klubbarnas äldre juniorer och tränare under RC Hotel Opens futuretävling med USD 25.000 i prispengar.
  • Skapad: 27 SEP 2017 09:25

Totalt deltog 10 lag och 40 deltagare tillsammans med sina tränare. Under några intensiva timmar korade JMF södra Sveriges bästa minitennislag, deltagarna fick se Futurespelare leverera högklassig tennis i samband med RC Hotel Opens USD 25.000 tävling samt att de i samband med en middag fick lyssna på en inspirerande föreläsning av tidigare världstvåan och Davis Cup mästaren Magnus Norman som under sin karriär vann 12 ATP titlar och var dessutom finalist i Franska Öppna Mästerskapen. Magnus är en av personerna bakom Good to Great Tennis Academy och har erfarenheter som coach för spelare som Robin Söderling och Stan Wawrinka. 

Falkenbergs TK förstalag vann årets JMF under ledning av klubbens tränare Dobben Stanojevic efter en spännande final mot Lidköpings andralag. Därmed vann klubben ett ekonomiskt stöd på kr. 10.000 som ska gå till att hålla ett klubbutbyte med en närliggande klubb alt. till ett träningsläger.

Skribent: Christian Bergström
Epost: This is a mailto link

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info