Hoppa till sidans innehåll

Nyttiga erfarenheter i Värnamo

21 MAJ 2015 12:27
Det var ett kylslaget Värnamo som välkomnade Tennis Syds trupp av spelare födda 2000 som var på plats för ITF spel. Kylan kompenserades dock av den alltid lika trevliga arrangörsstaben som verkligen såg till att spelare och ledare trivdes.
  • Skapad: 21 MAJ 2015 12:27

Tennis Syd var på plats med fjorton spelare och denna gång hade vi också ett samarbete med region Göteborg och Mitt där två av deras spelare tog plats i truppen. Pontus Bergevi och Christer Sjöö hade denna gång hjälp av Per Erik Granath som ledare för spelarna.

För flera av pojkarna var detta den första tävlingen på ITF nivån. Alla kämpade väl men fick också känna på att det krävs ännu mer för att kunna hävda sig och vinna matcher mot dessa spelare som är mellan 15 och 18 år gamla.

Även flickorna hade detta år det tufft. Några avancerade dock några omgångar i kvalet och Joesfin Opitz lyckade även med att kvala sig in i huvudtävlingen.

De två senste åren har vi varit kvar till finaldagarna med spelarna födda 1998. I år blev det en kortare visit men vi är säkra på att vi får boka fler hotellnätter till nästa år då spelarna tagit ytterligare ett steg på sina utvecklingstrappor.

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info