Hoppa till sidans innehåll

SvTF Syd hälsar alla klubbtränare välkomna till SvTF Syds digitala träff den 5 mars

28 JAN 2021 15:14
Den 5 mars genomförs årets första träff för klubbtränare i region Syd. Till skillnad från förra vårens träff som genomfördes i Växjö kommer vi i år att träffas digitalt. Här följer ytterligare information.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2021 15:14

Fredagen den 5 mars kl. 10.00-12.00 genomförs årets första klubbtränarträff i region Syd. Till skillnad från förra vårens träff kommer vi i år att träffas digitalt. Inom kort kommer vi att skicka ut inbjudningar via email till samtliga klubbar i hela regionen där det också framkommer hur man anmäler sig.

Vi kommer att inleda träffen med information från SvTF Syd som sedan följs upp med information från Bengt Helmersson, SvTF om STL Svenska Tennisligan som är namnet på vårt nya seriespel i svensk tennis. I år slås Svenska Tennisserierna och regionserierna ihop. Även elitserien, division 1 och Svenska Juniorcupen kommer att ingå i begreppet STL. Det innebär att alla lag – oavsett nivå – kommer att ingå i samma seriespelsstruktur. Med STL förbättras anmälningsförfarandet, administrationen och seriernas struktur.

Därefter kommer Michaela Karlsson, SvTF berätta om en ny utbildningsplan som håller på att tas fram bestående av fyra utbildningsområden – fyra block med fokus på spelarens/elevens kompetenser och som ska ingå i Game Change 2030. 

Alla regionens klubbtränare är varmt välkomna att delta den 5 mars!

Svenska Tennisförbundet Syd

Anmäl dig här

 

 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info