Hoppa till sidans innehåll

SvTF Syd och Wilson fortsätter samarbetet

22 DEC 2021 11:41
SvTF Syd och Wilson har förlängt samarbetet som innebär att Wilson fortsätter som huvudsponsor till regionens samtliga utbildningsläger och regionsmästerskap för juniorer.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2021 11:41

SvTF Syd och Wilson har förlängt samarbetet som innebär att Wilson fortsätter som huvudsponsor till regionens samtliga utbildningsläger och regionsmästerskap för juniorer.
 
Wilson SvTF Syds NG Utbildningsläger

SvTF Syd arrangerar tillsammans med Wilson 18 regionala tvådagars läger årligen för ca. 150 juniorer. Träningssamlingarnas fokus ligger främst på poängspel i både singel och dubbel med tillhörande taktik och hur man positionerar sig på banan. Utanför banan har spelarna genomfört allt från uppvakning, uppvärmning och stretching samt olika fysiska tester. Som ett komplement till de regionala samlingarna genomför regionen endagars samlingar för tioåringar vars främsta syfte är att få spelare men också tränarna att lära känna varandra på och utanför banan. Fokus under träningarna har legat på säkerhetsövningar och på poängspel i både singel och dubbel med tillhörande taktik under lättsamma förhållanden. 

RM Wilson Junior Masters 12-18

Kvalificering till tävlingen som har klasserna 12, 14, 16 och 18 år sker via Landskapsmästerskapen i Skåne/Halland och Småland/Blekinge där 4 spelare i varje klass från respektive LM kvalificera sig. RM Wilson Junior Masters kommer att spelas utomhus i Båstad under sensommaren. 

- Samarbetet med Wilson bidrar till att SvTF Syd kan erbjuda många av regionens juniorer bra och lärorika träningssamlingar och bästa möjliga tävlingstillfällen då Wilson Junior Masters tävlingsform ger samtliga deltagare 3-5 matcher under ett par dagar i bästa konkurrens, säger avgående regionchefen Johan Sjögren.  
Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info