Hoppa till sidans innehåll

SvTF Syd utbildningshelg 28-29/11 sker digtalt

26 NOV 2020 12:29
SvTF Syds traditionella utbildningshelg i november som brukar skapa en härlig gemenskap bland alla kursdeltagare. Pga de rådande omständigheterna i samhället kommer vi i år att genomföra utbildningshelgen med ett 60 tal deltagare via Teams.
  • Uppdaterad: 26 NOV 2020 12:29

SvTF Syds traditionella utbildningshelg i november brukar skapa en härlig gemenskap bland alla kursdeltagare. Pga de rådande omständigheterna i samhället kommer vi detta år att genomföra utbildningshelgen med ett 60 tal deltagare digitalt.

Trots de rådande omständigheterna söker sig många till våra tennisklubbar och klubbarna är i behov av att utbilda nya tränare för att kunna svara upp mot alla som vill börja spela i våra tennisskolor. Därför väljer SvTF Syd att genomföra kurserna enligt nedan.

Plattformen kommer att köra en dags (29/11) utbildning digitalt via teams och sedan samlas deltagarna på Båstad Sportcenter den 20/2 för en dags praktik på banan.

TGU 1 andra helgen

Här kommer vi att köra uner två dagar med digital utbildning 28-29/11 men kortar ner dagarna så att de genomförs 4 timmar per dag med teori och grupparbeten mm. Detta komletteras med en praktikdag den 6/2 på Båstad Sportcenter. Detta innebär att kursen utökas med en dag.

Tävlingsledarkursen 28-29/11 (Grund)

Kurs kommer köras i sin helhet precis som om vi var på plats i Båstad. 

Kursledare för Tennisen Plattform är Daniel Brodèn och Veronica Vidarsson, TGU 1 Ulf Öller och Tävlingsledarutbildningen Magnus Hansson.

Vi ser fram mot en givande utbildningshelg och hoppas på att vi alla känner oss inspirerade och ser möjligheten till att utbilda sig.  Teori via digital undervisning kombinerat med praktiska moment på tennisbananär troligen framtiden.

Reservation för att praktikdagarna måste flyttas pga rådande omständigheter och restriktioner

Lycka till och välkomna till SvTF Syds utbildningshelg.

Frågor maila This is a mailto link

Skribent: Magnus Hansson
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Anmäl dig här

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info