Hoppa till sidans innehåll

Ta chansen - Gå Plattformen och Tävlingsledarkursen

16 DEC 2019 10:12
Om du inte tidigare har gått kurserna - Ta chansen att gå tennisens grundtränare kurs Plattformen och Tävlingsledarutbildningen (Grund) i januari.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 10:12

Plattformen
Den 25-26 januari kommer tennisens grundläggande kurs för blivande tränare att arrangeras i Ronneby. Kursen är en 2-dagarskurs och kostar kr. 1.500, då ingår mat och litteratur. Deltagarna ska under 2020 ha fyllt 15 år. För att anmäla sig gå in på följande länk; Plattformen SvTF Syd hoppas att så många som möjligt från våra klubbar vill gå kursen vars ledare är Daniel Brodén och Veronica Vidarsson. 
Tävlingsledarutbildningen (Grund)

Den 11-12 januari kommer en grundläggande 2 dagars kurs för tävlingsledare att arrangeras i Växjö under ledning av Emil Holmgren. Kursen är det första steget i den svenska tävlingsledareutbildningen och riktar sig till de ledare som hjälpt till vid klubbens tävlingar och som nu vill börja ta ett större ansvar. För att gå kursen förväntas att man vet hur tennis spelas och känna till hur tävlingar arrangeras. Lägsta ålder är 15 år. Kostnad kr. 1.250. Mat och litteratur ingår medan logi bokas och bekostas av deltagaren. För att anmäla sig gå in på följande länk; Tävlingsledarutbildning

 

 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                              

                                                    Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info