Hoppa till sidans innehåll

Tätare band mellan regioner och förbund

03 JUN 2019 10:01
Nu knyts banden ännu tydligare än tidigare mellan förbund, regioner och klubbar genom en helt ny profil.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 10:01

I samband med årsmötet i Göteborg i april lanserade Svenska Tennisförbundet nya tennis.se som bygger på en helt ny grafisk profil. Syftet och bakgrunden är att synliggöra tennisen ännu mer och det var också något av det som klubbarna lyfte fram som viktigt i klubbenkäten som genomfördes under 2018. Nästa steg – och där är vi nu – är att regionerna också övergår till samma profil och logotyp som ett led i en tydligare koppling till förbundet.

Till exempel kommer Tennis Syd i fortsättningen heta Svenska Tennisförbundet Syd.

– Den nya grafiska profilen är snygg och bra. Regionerna har alltid varit förbundets ”förlängda arm” och genom den nya profilen blir det än mer tydligare än förut säger Johan Sjögren, verksamhetschef SvTF Syd. Han fortsätter - De nya enhetliga namnen som regionerna nu får återspeglar arbetet som hela tiden sker mellan förbundet och regionerna. Vi räknar med att SvTF Syds nya hemsida är helt klar under sommaren efter Elite Hotels Next Generation i Båstad.

Ett intensivt arbete pågår för att knyta ihop regionerna med förbundet och gemensamt använda resurserna på bästa sätt. – Det känns otroligt kul att vi har tagit det här steget, vilket kommer förena oss och göra oss till en ännu bättre stödorganisation för klubbarna och svensk tennis, säger Christer Sjöö, generalsekreterare på Svenska Tennisförbundet.

Fotnot. Det är designbyrån Sensibar som tagit fram den nya grafiska profilen ”We are all hereos”. Byrån jobbar sedan tidigare med bland annat Svenska Orienteringsförbundet.

Skribent: Johan Sjögren
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info