Hoppa till sidans innehåll

Teamspirit på Chefstränarträffen

15 JUN 2016 10:57
Tennis Syds Chefstränarträff växer från år till år. Till vårens träff som genomfördes i Jönköping i samband med regionsfinalen av Next Generation Cup testades ett nytt upplägg med mer betoning på social samhörighet.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2017 09:09

Racketcentrums nya hotell möjliggjorde att vi denna gång kunde erbjuda tränarna en tvådagars träff med övernattning. Träffen växte alltså och marknadfördes också som en terminsavslutning och "firmafest" för alla engagerade och positiva tränare i vår och närliggande regioner.

Mats Merkel (Adidas), Håkan Jonsson (Linköpings TK) och Thierry Ntwali (ITF) stod för fredagens innehåll som hade fokus på förflyttning på banan. Lördagens program stod Håkan tillsammans med Ola och Christer för då det nya utbildningsmaterialet, Tennis för barn presenterade. Material är framtaget av Svenska Tennisförbundet och skall fungera som en bas på de två inledande tränarkurserna, Tennisens Plattform och TGU 1.

Dag ett avslutades med en coachmiddag och gemensam bowling där Carl Enlund, Kalmar Tk kunde titulera sig årets bowlingscoach med närmare 200 poäng...

Kvällen avslutade sedan med "Tennis Syds eget band" bestående av David Ekerot (MBTK), Ulf Persson (IS Göta) och David Gustafsson (Höllvikens TK) som tillsammans med Ankido Marko (Tabergsdalens TK) bjöd på imponerade musik med alltifrån Änglahund till Swedish House Maffia. Se gärna Tennis Syds Instagram för ett smakprov.

Skribent: Christer Sjöö
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info