Hoppa till sidans innehåll

Två intensiva tävlingsveckor

27 FEB 2015 08:43
I två veckor i rad har Tennis Syd befunnit sig "on the road" med spelare som ingår i vårt Klubbstöd U15.
  • Skapad: 27 FEB 2015 08:43

Ola inledde vecka 8 med ett förläger i Jönköping för 02:orna som skulle kvala i Lidingös Tennis Europe tävling. Därefter avresa till tävlingen som i början såg ut att bli kortlivad men visade sig bli både lång och trevlig. Lidingös TE tävling är en kategori 3 tävling d.v.s den lägsta på denna nivå, dock samlar den ett otroligt starkt startfält utifrån att det veckan efter spelas en kategori 1 tävling på KLTK.

Våra spelare gjorde generellt sett bra insatser men hade denna gång svårt att hävda sig i singelspelet. Däremot gick det bättre i dubbel där Hugo Regnér för andra tävlingen i rad fick vara kvar till slutdagen. Denna gång blev det dessutom en vinst i par med Leyton Rivera. Ett stort grattis säger vi!

Veckan efter tog Christer med sig tre flickor födda 00 till Oslos ITF. Inledningen på tävlingen blev bra då spelarna tillsammans endast förlorade sex game i sina första matcher. Sedan blev det stop för Hanna Schmidt Axelsson och Melis Yasar mot bättre motstånd. För Alexandra Viktorovitch fortsatte dock vinsterna och hon kvalade in, besegrade tredjeseedade men föll sedan mot en ryska i andra omgången.

För samtliga deltagande spelare har dessa två resor varit mycket lörorika och också fungerat som inspiration i den fortsatta satsningen.

Skribent: Christer Sjöö

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info