Hoppa till sidans innehåll

Utbildningshelg i Båstad

26 NOV 2021 10:24
Under helgen 27–28/11 intar SvTF Syd, Båstad Sportcenter! Äntligen kan vi åter arrangera årets stora utbildningshelg fysiskt för alla 2021!!
  • Uppdaterad: 26 NOV 2021 10:24

Under helgen 27–28/11 intar SvTF Syd, Båstad Sportcenter! Äntligen kan vi åter arrangera årets stora utbildningshelg fysiskt för alla 2021!!

Att skapa mötesplatser är viktigt i dagens tennis. Under helgen 27–28 november samlades ett 70-tal ungdomar och vuxna tennisentusiaster för att tillsammans utveckla sig själv och hela vår region. Följande utbildningar arrangeras Tennisens Plattform, TGU 1 och Tävlingsledarutbildning.

Många positiva ord kommer från deltagare och klubbar om just dessa utbildnings event. Under helgen är SvTF Syd på plats med Ulf Öller, Daniel Brodén, Veronica Vidarsson och Magnus Hansson som är Kursledare/Kurs instruktörer.

Vi vill spinna vidare på denna positiva känsla…Att mötas och få ny insikt såväl ung som gammal är att utvecklas i en inkluderande miljö som vi skapar tillsammans!

Vi är glada att de sprider sig i landet hur givande det är att deltaga under en utbildningshelg med SvTF Syd i år har vi besök från Sköns TK som åkt från Sundsvall med 5 st deltagare för att vara med och uppleva genuin tennismiljö och utvecklas tillsamman med oss !!

Vi säger varmt välkomna alla som är med denna helg och låt oss tillsammans tänka på att hålla avstånd och tvätta händerna och må bra, visa hänsyn till varandra under helgen. Vi kommer att finnas i olika delar av anläggningen och vi äter på olika tider för att inte samlas för många i samma lokal.

Nu är allt på plats och vi börjar i morgon 09.30 och avslutar c:a 17.00 på söndag.

Tennis är som bästa när vi gör det tillsammans!!

SvTF Syd

Bilderna ni ser är från en tidigare års utbildnings event !!

Skribent: Magnus Hansson
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info