Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsläger för P10

08 OKT 2016 15:26
Precis som för 10-årsflickorna genomförde Tennis Syd under förra helgen det första utbildningslägret för Pojkar10 på Ready Play i Växjö.
  • Skapad: 08 OKT 2016 15:26

10-årslägren syftar till att inspirera och utbilda barnen i några av tennisens många moment, som de sedan kan vidareutveckla i sin hemmamiljö.  Parallellt med barnens aktiviteter erbjuds föräldrarna att vara med på en föräldracoaching där de får tips och idéer inför spelarnas nästa utvecklingsfas. Föräldraaktiviteten bjöd på många och bra diskussioner där alla var delaktiga och det var också glädjande att minst en förälder till var och en av lägerdeltagarna var närvarande. Dessutom gästade Stefan Edberg och deltog aktivt. Inte minst i föräldracoachingen.

-Det här upplägget för 10-åringarna och deras föräldrar känns helt rätt, säger Pontus Bergevi, som tillsammans med Leo Öberg och Mattias Claesson var ansvarig för P10-lägret. Både jag och Ola Mårtensson, som ansvarade för F10-lägret, har fått mycket positiv respons från föräldrarna och nu skall vi sätta oss ner och utvärdera och förhoppningsvis utveckla ytterligare inför framtida arrangemang.

Skribent: Mats Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                                 

                                                                                         Utvärdering SO Tour 2021

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info