Hoppa till sidans innehåll

Var med och rösta fram 2020 års Prestation och Överraskning

16 FEB 2021 09:25
För att främja medlemstillväxten har SvTF Syd instiftat nya utmärkelser och vandringspriser. Första utdelningen av priser för 2020 kommer att ske på årsmötet den 31 mars 2021.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2021 09:25

SvTF Syds målsättning är att regionen i 2025 ska uppnå till 45.000 medlemmar mot nuvarande 34.000 medlemmar. För att främja medlemstillväxten har SvTF Syd instiftat nya utmärkelser och vandringspriser.

Första utdelningen av priser kommer att ske på årsmötet den 31 mars 2021. Utmärkelserna av 2020 års Tillväxtklubb och Bästa klubb baseras på statistik från SvTF.

När det gäller utnämningarna av 2020 års Prestation och Överraskning önskar SvTF Syds styrelse regionens klubbar om hjälp med att skicka in förslag tillsammans med en motivering senast fredagen den 12 mars till This is a mailto link.

Årets prestation

En klubb, spelare eller medlem som gjort något utöver det vanliga inom och för tennis där sportslig prestation prioriteras. Syftet med priset är att främja individuella prestationer utöver det vanliga i, inom och för tennisens i SvTF Syd.  

Årets överraskning

En klubb, spelare eller medlem vars prestation har överraskat utöver det vanliga där sportslig prestation prioriteras. Syftet med priset är att främja överraskningar gjorda i, inom och för tennisen i SvTF Syd.

Respektive pristagare får 5.000 kr och ett vandringspris. Juryn består av SvTF Syds styrelse.

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info