Hoppa till sidans innehåll

Vill du bidra till arbetet i Svenska Tennisförbundet Syd?

28 OKT 2021 21:56
Valberedningen har f n en vakans (en kvinna) sedan årsmötet och på uppdrag av årsmötet önskar vi fylla upp den i god tid innan nästa årsmöte. Vidare söker vi också intresserade till styrelsearbetet i SvTF Syd kommande år.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2021 21:56

Valberedningen behöver din hjälp. Valberedningen har f n en vakans (en kvinna) sedan årsmötet och på uppdrag av årsmötet önskar vi fylla upp den i god tid innan nästa årsmöte. Vidare söker vi också intresserade till styrelsearbetet i Svenska Tennisförbundet Syd kommande år. Sedan tidigare följer vi RFs riktlinjer med ungefärlig lika representation mellan könen och vi har en något tunnare representation från den nordöstra halvan av regionen och har tidigare haft något svårare att hitta kvinnor till styrelsen.
 
I styrelsearbetet har det under pandemin gått alldeles utmärkt att delta på distans och det är troligt att arbetssättet kommer att behållas. Det är viktigt att ha en bred regional förankring i styrelsen med erfarenhet från mindre, medelstora och större föreningar och det har aldrig varit enklare att delta från hela regionen.
 
Vi tror att du tidigare kan ha deltagit i klubbverksamheten några år, kanske spelar aktivt i någon tennisserie på någon nivå, kanske deltagit eller t o m deltar i SM. Kort sagt, ett genuint tennisintresse med nätverk som kanske sträcker sig utanför klubben. Du vill och önskar stötta tennisen brett och få en bra möjlighet med insyn att lotsa tennisen vidare på ett regionalt och nationellt plan.
 
Är du intresserad och känner att du kan bidra till regionens arbete, antingen via valberedningen eller i styrelsearbetet, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Det går också bra att tipsa om någon du tror är lämplig. Just nu har vi ingen specifik kravprofil men vi vet att det behövs ytterligare en kvinna till styrelsen nästa år (utan att föregå traditionell valberedningsprocess). Kom med förslag från hela regionen, gärna kvinnor, gärna förslag från nordöstra halvan. Vi följer upp detta meddelande till er om några veckor.
 
OBS! Vidarebefordra detta meddelande till olika sektioner inom din förening och via hemsida samt ta upp detta som en punkt på kommande styrelsemöte.
 
Vänliga hälsningar

Valberedningen i Svenska Tennisförbundet Syd

Hans Corin, ordförande valberedningen, 0705-339100 This is a mailto link
Marie Andreasson, ledamot valberedningen, 0736-444779 This is a mailto link
Lars Sonesson, ledamot valberedningen, 0703-646476 This is a mailto link
Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info