Hoppa till sidans innehåll

Wilson Junior Masters 2020 - Ett helt nytt regionalt masters för 12-åringar

03 FEB 2020 17:30
Wilson Junior Masters är ett regionalt slutspel för spelare som i Landskapsmästerskapen utomhus för Halland/Skåne och Blekinge/Småland gått till semifinal eller bättre i singel. Masters kommer att spelas på Södra Climate Arena den 9-10 oktober.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2020 17:30

Wilson Junior Masters 2020 är ett alldeles nytt regionalt slutspel för 8 flickor och 8 pojkar som i Landskapsmästerskapen utomhus för Halland och Skåne samt Blekinge och Småland har gått till semifinal eller bättre i singel. Wilson Junior Masters kommer att spelas på Södra Climate Arena i Växjö den 9-11 oktober. 

Inbjudningar till Wilson Junior Masters 2020 kommer att skickas till kvalificerade spelare och deras klubbar i slutet av sommaren efter att landskapsmästerskapen utomhus har färdigspelats. 

Ett stort tack till Wilson vars stöd gör det möjligt för regionens främsta 12-åringar att få riktigt bra matcher mot varandra under en helg.

Utöver nyheten om Wilson Junior Masters kan vi också bekräfta att Wilson och SvTF Syd fortsätter samarbetet sedan ett par år tillbaka som gör det möjligt för SvTF Syd att årligen arrangera flertalet regionala Next Generation Utbildningsläger. 

Skribent: Johan Sjögren
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

                                                                              

                                                    Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel 

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info