Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


SvTF Syd samarbetar med en rad företag som på ett eller annat sätt bidrar till att tennisverksamheten i regionen växer. Vi är noga i vårt utval av samarbetsparter och därav också rekommendera deras produkter till andra.

____________________________________________________________________

 

Stay4Tennis AB

Svenska Tennisförbundet Syd har tecknat ett samarbetsavtal med Stay4Tennis AB. Stay4Tennis är ett bolag som arrangerar tennisresor till Spanien och samarbetar med La Manga Resort i sydöstra Spanien, en fantastisk idrottsanläggning med 28 tennisbanor!

 

Tjuvstarta eller förläng utomhussäsongen med en tennisresa med Stay4Tennis till soliga Spanien! Ta med din tennisklubb, företag, kompisgäng eller familjen på en tennisresa till La Manga under en vecka eller en långhelg.

Stay4Tennis bokar upp boende på hotell eller i lägenhet, bokar tennisbanor, mat, transfer, mm. Behöver ni ett träningsprogram med lokala tennistränare, om ni inte har egen tränare med på resan, så planerar vi det åt er. Chefstränare på La Manga är Nicolas Almagro, tidigare vinnare av Swedish Open Båstad.

Vill ni ha hjälp med flygbokningar bistår gärna Stay4Tennis med det också.

På plats i Spanien finns svenska kontaktpersoner som hjälper till med det praktiska under er vistelse!

För mer information besök Stay4Tennis på www.stay4tennis.se

Vill ni komma i kontakt med Stay4Tennis kan ni skicka mail This is a mailto link eller ringa 040-294400.

 

 

MATCHi.se

För att underlätta för klubbarna i regionen har vi sett över verktyg för onlinebokningar och administration som kan avlasta, förenkla och marknadsföra tennisen på ett bra sätt. Från och med den 8:e februari har vi därför inlett ett samarbete med MATCHi.se, som är ledande på marknaden för bokningssystem, och kan nu erbjuda alla Tennis Syd-klubbar rabatt för MATCHi:s tjänster. Se https://www.matchi.se/getmatchi för mer information om systemet.

OBS: Ange "Tennis Syd" när du kontaktar MATCHi för att säkra att du får deras Tennis Syd-pris. Vi kommer även att bjuda in MATCHi på vissa av våra events och träffar, så att de kan delta i utvecklingen av framtidens tennis och anpassa sin tjänst vid behov.

Vi hoppas att många klubbar kommer ta del av denna möjlighet.

 

 

Amer Sports Sverige AB  

SvTF Syd har ett samarbete med Amer Sports Sverige AB gällande Next Generation Utbildningsläger  

NG Utbildningsläger 

SvTF Syd genomför under året flertalet Utbildningsläger för spelare upp till 14 års ålder med stöd från bl.a. Wilson. Huvudsyftet med Tennis Syds läger är att utbilda och inspirera spelarna för vidare satsning. Årligen deltar nästan 300 spelare.   

 

RC Racketcentrum Sports & Business  

SvTF Syd har ett samarbete med RC Racketcentrum Sports & Business som erbjuder en unik helhetsupplevelse med boende, sport, nöjen och konferenser. Anläggningen har 4 inomhustennisbanor med underlag och belysning av högsta klass. Banornas standard möte väl tennislandslagets krav och genom åren har bl.a. ATP Challenger Tour och Davis Cup spelats där. Utanför finns 5 nybyggda utomhusbanor. Anläggningen erbjuder också badminton, padeltennis, squash, gym, klättring, hotell, restaurang, konferenslokaler, curling, bowling, sportshop och café, allt under samma tak.

  

Uppdaterad: 02 NOV 2017 15:46 Skribent: Johan Sjögren

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

 

Så anmäler du dig 

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel (från 1/9-2018) 

► Seriespel (till och med 31/8-2018) 

Våra Samarbetspartners

  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svensk Tennis Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info