Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


SvTF Syd samarbetar med en rad företag som på ett eller annat sätt bidrar till att tennisverksamheten i regionen växer. Vi är noga i vårt utval av samarbetsparter och därav också rekommendera deras produkter till andra.

____________________________________________________________________

 

 

Stay4Tennis AB

Svenska Tennisförbundet Syd har tecknat ett samarbetsavtal med Stay4Tennis AB. Stay4Tennis är ett bolag som arrangerar tennisresor till Spanien och samarbetar med La Manga Resort i sydöstra Spanien, en fantastisk idrottsanläggning med 28 tennisbanor!

Tjuvstarta eller förläng utomhussäsongen med en tennisresa med Stay4Tennis till soliga Spanien! Ta med din tennisklubb, företag, kompisgäng eller familjen på en tennisresa till La Manga under en vecka eller en långhelg.

Stay4Tennis bokar upp boende på hotell eller i lägenhet, bokar tennisbanor, mat, transfer, mm. Behöver ni ett träningsprogram med lokala tennistränare, om ni inte har egen tränare med på resan, så planerar vi det åt er. Chefstränare på La Manga är Nicolas Almagro, tidigare vinnare av Swedish Open Båstad.

Vill ni ha hjälp med flygbokningar bistår gärna Stay4Tennis med det också.

På plats i Spanien finns svenska kontaktpersoner som hjälper till med det praktiska under er vistelse!

För mer information besök Stay4Tennis på www.stay4tennis.se

Vill ni komma i kontakt med Stay4Tennis kan ni skicka mail This is a mailto link eller ringa 040-294400.

 

MATCHi.se

"För att underlätta det dagliga arbetet i klubbarna har SvTF Syd och MATCHi AB enats om att förlänga det tidigare samarbetet. MATCHi är ledande på marknaden vars tjänster erbjuder fantastiska verktyg för online bokningar och administration som kan avlasta, förenkla och marknadsföra tennisen på ett bra sätt. 

SvTF Syds klubbar som ansluter sig till MATCHi får rabatterade priser så länge de uppger "SvTF Syd" vid kontakt med MATCHi. Minsta rabatt är 15 % per bana på månadsavgiften. 

Vi hoppas att många klubbar som ännu inte har tecknat avtal med MATCHi kommer ta del av denna möjlighet.

Se https://www.matchi.se/getmatchi för mer information om MATCHi."

Nordens snabbaste växande plattformen för racketsport forsätter sin resa

 

 

Amer Sports Sverige AB  

SvTF Syd har ett samarbete med Amer Sports Sverige AB gällande Next Generation Utbildningsläger  

NG Utbildningsläger 

SvTF Syd genomför under året flertalet Utbildningsläger för spelare upp till 14 års ålder med stöd från bl.a. Wilson. Huvudsyftet med Tennis Syds läger är att utbilda och inspirera spelarna för vidare satsning. Årligen deltar nästan 300 spelare.   

 

RC Racketcentrum Sports & Business  

SvTF Syd har ett samarbete med RC Racketcentrum Sports & Business som erbjuder en unik helhetsupplevelse med boende, sport, nöjen och konferenser. Anläggningen har 4 inomhustennisbanor med underlag och belysning av högsta klass. Banornas standard möte väl tennislandslagets krav och genom åren har bl.a. ATP Challenger Tour och Davis Cup spelats där. Utanför finns 5 nybyggda utomhusbanor. Anläggningen erbjuder också badminton, padeltennis, squash, gym, klättring, hotell, restaurang, konferenslokaler, curling, bowling, sportshop och café, allt under samma tak.

  

Uppdaterad: 02 NOV 2017 15:46 Skribent: Johan Sjögren

Följ oss på... 

    

RM På gång !

Här betäller du priser

 

 

  Tävlings information

                                                                          Utvärdering SO Tour 

 

Börja Tävla

Tävlingskalendern

Seriespel STL

Våra Samarbetspartners  

  

Wilson

  

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Tennisförbundet Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ola.svantesson@gmail...

Se all info